Huisdierentaxi

TippyBlue introduceert de Huisdierentaxi voor de regio Houten.

Ingeval u geen (geschikte) auto bezit, geen tijd heeft of gewoon geen zin hebt, kunt u Huisdierentaxi TippyBlue inschakelen.

Bijvoorbeeld voor een consult bij de dierenarts, een trimbeurt bij de trimsalon, het ophalen van uw puppy bij de hondenfokker, het volgen van een hondentrainig bij de hondenschool of in geval uw hond/huisdier naar een pension of ander opvangadres moet worden gebracht. 

Bij bezoeken aan de dierenarts of trimsalon kan uw huisdier eventueel worden begeleid. Na de behandeling wordt deze dan meteen weer thuisgebracht. Wanneer u het geld vooraf meegeeft, kan ook het bezoek voor u worden afgerekend.

TippyBlue Huisdierentaxi is beschikbaar voor de inwoners van de regio Houten.

Tarieven binnen de gemeente
Enkel
Retour
Houten € 6,00 € 12,00
Schalkwijk & 't Goy  € 7,50 € 15,00
Tull en 't Waal  € 9,00 € 18,00
     
Overige bestemmingen
Op afspraak
Startprijs  € 7,50
Meer kilometers € 0,35
per km 
Spoed
Startprijs  € 10,00
Meer kilometers € 0,40
per km 
Overige bestemmingen spoed 
Nacht tarief 25%
extra
Weekend tarief (vrijdag 18:00 uur tot zondag 24:00 uur) 25%
extra
Feestdagen 50%
extra
Bij een retourrit zit een 15 minuten wachttijd/begleidingstijd inbegrepen, duurt het langer dan voor iedere 15 minuten extra  € 5,00

Bedragen zijn incl. BTW en dienen vooraf kontant te worden voldaan

Voor doordeweekse dagen dient de Huisdierentaxi minimaal 1 dag van tevoren te worden gereserveerd. Voor het weekend uiterlijk op de vrijdagavond.

Huisdierentaxi TippyBlue is een deeltaxi. D.w.z. dat de bestelde rit voor uw huisdier eventueel in combinatie wordt uitgevoerd met een rit voor een ander huisdier. Hierdoor zal in voorkomende gevallen een rit kunnen worden geweigerd indien uw huisdier slecht gesocialiseerd of gewond is. Voor honden geldt ook dat een rit geweigerd kan worden indien de hond loops is. Op verzoek dient u een geldig hondenpaspoort te kunnen overleggen.

Huisdierentaxi TippyBlue kan niet worden ingeschakeld bij ongevallen. Hiervoor kunt u terecht bij de dierenambulance.